Ports de la Generalitat renova les instal·lacions de la nàutica popular al port de Blanes

Ports de la Generalitat ha dut a terme la reordenació de les instal·lacions de nàutica popular del port de Blanes, amb capacitat per a 250 embarcacions d’entre 4 i 7 metres d’eslora. L’objectiu de les obres és oferir millor servei als usuaris i les seves embarcacions.


La renovació ha permès substituir dues passarel·les (una d’elles es va canviar el mes d’octubre de l’any passat), millorar la rampa d’accés i canviar les torretes d’electricitat, aigua i enllumenat. Les dues passarel·les noves instal·lades són flotants i tenen una llargada de 96 metres i una amplada de 2 metres.

Cada una tiene

Foto: Ports de la Generalitat

Cada passarel·la té vuit torretes de serveis i cadascuna de les torretes disposa d’il·luminació, de quatre punts de servei d’electricitat i quatre de servei d’aigua. Aquesta reordenació completa les obres executades l’any passat en què ja es va renovar la tercera passarel·la de nàutica popular en aquest port.

L’actuació de la nàutica popular de Blanes ha suposat una inversió de 200.000 euros i està inclosa en el Pla d’inversions 2014-2017 de Ports de la Generalitat. El Pla preveu una inversió publicoprivada de 95 MEUR a realitzar al llarg d’aquests quatre anys que es distribueix entre la Zona Portuària Nord, la Zona Portuària Centre i la Zona Portuària Sud.