Avui es presenta a Tordera el llibre «L’Abans. Recull gràfic de Tordera 1873-1979»

Portada del llibre

Portada del llibre

Publicat dins la col•lecció l’Abans de l’Editorial Efadós el llibre recull fotografies representatives de la vila entre 1870 i 1979 i posa l’accent en l’aspecte humà del municipi: la gent, la manera de viure, els costums, les tradicions, les festes i també els paisatges, els edificis i els monuments més emblemàtics.

La presentació, a càrrec de Joan Bou i l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, tindrà lloc avui a les 19 h a la Biblioteca.

Segons l’autor, aquest llibre si bé recull nombroses fotografies d’edificis, paisatges i monuments emblemàtics del municipi, fa especial èmfasi en l’aspecte humà de Tordera entre els anys 1870-1979. A través de les imatges que s’hi recullen es coneixen personatges, maneres de viure, oficis, festes i costums locals.

L’Abans. Recull gràfic de Tordera 1870-1979 (Ed. Efadós) és el resultat final d’una feina que l’autor va presentar ara fa just un any quan es donava a conèixer aquesta mateixa publicació en fascicles col·leccionables. Des d’aleshores, setmanalment i amb la col·laboració del Club Filatèlic Tordera, s’ha anat completant el recull de fotografies que ara es presenta amb format de publicació final.