La piscina municipal de Malgrat restarà tancada aquest estiu per les obres de rehabilitació del pavelló

Foto: Ajuntament de Malgrat

Foto: Ajuntament de Malgrat

Les instal·lacions de la piscina descoberta de Malgrat de Mar, ubicada a l’avinguda Tarragona, no obriran aquest estiu. Les obres de rehabilitació del pavelló municipal d’esports, situat al costat, obliguen a mantenir tancat el recinte per motius de seguretat. L’obra del pavelló començarà a principi del proper mes de juny i durarà uns sis mesos, aproximadament.

La regidora d’Esports, Ana Vega, ha confirmat que la piscina municipal no obrirà les portes aquest estiu. La regidora ha explicat que per motius de seguretat el recinte es mantindrà tancat durant les obres de rehabilitació del pavelló. La rehabilitació inclou el canvi de coberta, la qual està feta amb materials dels anys setanta. Un dels elements és el fibrociment, una barreja de ciment pòrtland i amiant, la qual cosa els fa molt nocius per la salut. Davant aquest fet, i per mantenir la seguretat, l’Ajuntament ha decidit no fer ús de la piscina municipal durant els mesos d’estiu.

Les obres de rehabilitació de la coberta del pavelló de l’avinguda Tarragona començaran a principi del proper mes de juny i tenen una durada prevista d’uns 6 mesos aproximadament. L’empresa que farà les obres, Xavier Alsina SA, va signar ahir dijous el contracte. Les obres tenen un cost de 600.825,5 euros.

La coberta del pavelló es troba molt deteriorada i pateix importants infiltracions d’aigua. A més, aquesta coberta no respon a la normativa actual. El projecte de rehabilitació preveu un reforç dels elements estructurals i el canvi de la coberta.

Els equips que fan ús del pavelló -bàsquet, judo, hoquei i patinatge- han estat reubicats en altres espais, segons la Regidoria d’Esports.