La Fira Mercat del Ram de Tordera amb més presència d’empreses i emprenedors

fira-tordera2Vista la bona acollida de l’edició anterior a la qual es van incorporar modificacions importants a l’estructura i a la direcció estratègica de la Fira , enguany es vol seguir incidint aquesta línia amb l’objectiu de donar especial rellevància als sectors agroalimentari i ramader.

Es tracta, a més, de dos són sectors molt arrelats a la nostra història econòmica i que actualment ofereixen noves possibilitats de creixement. Per aquest motiu i amb la voluntat de generar noves oportunitats de coneixença i de negoci, l’Ajuntament vol seguir donant rellevància en aquesta fira als les empreses i sectors que es relacionen o deriven directament amb l’agricultura i la ramaderia.

ProximitatAixí, novament es mantindrà l’espai per a la ramaderia tradicional i ecològica, l’avícola i també per l’agricultura on els productors locals prendran participació activa a través de l’estand de la Cooperativa Agrària La Baixa Tordera, on s’oferiran degustacions dels productes d’horta locals i exhibicions ramaderes infantils. En aquesta edició també hi haurà cabuda pels productors de llavors ecològiques, els expositors d’horta urbana i productors de vins, amb presencia destacada de la DO Penedès.

Per obrir noves possibilitats a la Fira, aquest any s’aposta per donar un lloc destacat a totes aquelles empreses de serveis o indústries que treballen amb productes relacionats amb la sostenibilitat i l’eficiència energètica (gestió forestal, bioconstrucció, energies renovables, turisme rural, l’eficiència energètica, etc).

En aquest sentit, una quinzena d’empreses ubicades al polígon de Can Verdalet que ofereixen aquest tipus de producte seran presents a la Fira a través d’un estand conjunt d’exposició, fet que amplia la presència de l’empresariat local a la Fira i es compleix un altre dels objectius de l’organització per aquesta edició.

Finalment i com a tercer objectiu, la Fira acollirà una bona mostra de l’emprenedoria local a través d’un estand conjunt de diferents negocis que joves emprenedors han obert recentment a Tordera. Des d’aquest espai els nous emprenedors organitzaran activitats de promoció relacionades amb el seu negoci.