La regidoria de Serveis Personals de Malgrat es trasllada a Can Feliciano

felicianoLa regidoria de Serveis Personals de l’Ajuntament de Malgrat de Mar va començar ahir dilluns el trasllat a les noves oficines de l’antiga caserna de la Policia Local de Can Feliciano. Els ciutadans podran adreçar-se a les noves oficines de Serveis Personals a Can Feliciano a partir del 7 d’abril. L’Escola Municipal d’Adults continuarà la seva activitat a l’edifici del carrer de Ramon Turró.

Els Departaments d’Esports, Promoció Econòmica, Educació, Acció Social i Ciutadania, i Solidaritat s’instal·laran a l’antiga caserna de la Policia Local a Can Feliciano. Les obres de remodelació d’aquest equipament van començar a final del passat mes d’octubre i han tingut un cost de 114.000 euros, aproximadament, que ha finançat íntegrament l’Ajuntament malgratenc.

La nova Àrea de Serveis Personals tindrà dos accessos diferenciats, un per a Serveis Socials i Promoció Econòmica, que s’ubicaran a la planta baixa, i un per a la resta de departaments, que estan en el pis de dalt. El nou número de telèfon de Serveis Personals és el 93 761 43 86. L’Ajuntament de Malgrat de Mar té previst fer una jornada de portes obertes ens els propers dies.

L’Escola Municipal d’Adults serà l’únic servei que es mantindrà en les dependències del carrer de Ramon Turró, on hi ha l’actual Àrea de Serveis Personals. Aquest edifici, un cop es traslladin els departaments a Can Feliciano, serà rehabilitat, ja que actualment pateix un problema d’infiltracions d’aigua. L’antiga caserna, propietat de l’Ajuntament, va quedar buida al desembre de 2009, quan la Policia Local va estrenar les noves dependències del carrer d’Alexander Fleming.