Cavalcada de Reis de Malgrat de Mar

cavalcadaL’Ajuntament de Malgrat de Mar ultima els detalls de la Cavalcada de Reis de 2014 que tindrà lloc aquest diumenge. Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar, recorreran els carrers del poble amb els seus camells, carregats de regals i d’una mica de carbó, i amb més de 400 quilos de caramels sense gluten que repartiran entre tots els malgratencs i malgratenques que prenguin part en la Cavalcada.

La policia local de Malgrat de Mar informa que ses Majestats els Reis de l’Orient sortiran del Parc Francesc Macià cap a les 18 hores. Passaran per l’Avinguda Costa Brava, Mossèn Fèlix Paradeda, Tarragona, Passada, Girona, Mediterrània, Avinguda Carme, Carme i Blanch. El recorregut acabarà a la plaça del Liceu on els rebran les autoritats del poble i, després de llegir el seu tradicional discurs, Melcior, Gaspar i Baltasar atendran a tots els nens i nenes de Malgrat de Mar i els repatiran xocolata sense gluten.

Per tal de poder desenvolupar l’activitat, la Policia Local informa que estarà prohibit estacionar en tot el recorregut des de les 14h i que el circuit es tancarà al trànsit de vehicles a partir de les 17h. A l’aparcament del Liceu, la prohibició d’estacionament de vehicles s’aplicarà des de les 6h.

La Cavalcada de Reis 2014, organitzada per l’Ajuntament de Malgrat de Mar, compta amb el suport de la Colla de Diables Ratpenatsinfernals, l’Associació de Patinatge Artístic, el Grup Excursionista Malgratenc, la Colla de Geganters, i les associacions de veïns de la Verneda i de Can Palomeras.