Recullen a Malgrat 340 quilos d’escombraries durant la neteja de la zona forestal de Can Viader

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

La regidoria de Medi Ambient de ‘Ajuntament de Malgrat de mar va tancar dissabte els actes de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. L’operació de neteja celebrada dissabte al matí a la zona forestal del barri de Can Viader va recollir 340 quilos d’escombraries.

La subhasta de bicicletes abandonades, que es va fer dissabte a la tarda, va aconseguir 232 euros que es destinaran a una causa solidària.

L’operació de neteja va aplegar 70 persones a la zona forestal del barri de Can Viader. En total es van recollir 340 quilos de brossa entre la qual hi havia 80 quilos de fusta, 120 de plàstic, 60 de runa, 20 de vidre i tres matalassos. Tota aquesta escombraria ha estat traslladada a la deixalleria mancomunada del polígon industrial de Can Patalina.

Per altra part, la Regidoria de Medi Ambient també va organitzar dissabte la ja tradicional subhasta de bicicletes abandonades a la plaça de Ca l’Arnau. Es van subhastar un total de 16 bicicletes i es van recollir 232 euros que es destinarà a la causa benèfica que el Consell Municipal de Solidaritat decideixi. La bicicleta més cara es va subhastar per 41 euros i la més barata per 1 euro.