Neix el portal maresme.cat

El proper 15 de desembre, tal i com es va informar al darrer Consell d’Alcaldes, el Consell Comarcal activarà el portal maresme.cat, un projecte del Pla Estratègic Maresme 2015 que té com a objectiu dotar la comarca d’una pàgina web on els residents, els visitants o els possibles inversors trobin la informació necessària.

 

 

Maresme.cat vol esdevenir la pàgina web de referència de la comarca a l’hora de trobar tots aquells projectes, estudis o informes que afectin el Maresme des de diferents vessants: institucions, territori, economia, turisme, cultura, ciutadania i benestar, educació i esport i lleure. A més, es poden trobar els projectes que està executant el Pla Estratègic i els projectes de futur que s’emmarquen en les línies estratègiques del Maresme 2015.

Maresme.cat fa una clara aposta també per la blogosfera maresmenca amb un apartat on, categoritzats en diferents àmbits, s’aniran incorporant els enllaços als blocs dels maresmencs i maresmenques. D’aquesta manera es vol presentar la comarca a partir de les opinions, reflexions, idees i propostes que molts maresmencs i maresmenques pengen a la xarxa.

Maresme.cat és un ambiciós projecte que tot just començarà a caminar el 15 de desembre amb uns continguts mínims que s’aniran completant amb la recerca pròpia que farà el Consell Comarcal i amb les aportacions d’informacions i de documents d’interès que facin els ajuntaments. Com tota pàgina web, serà un projecte viu i en constant evolució.