El Club Patí Malgrat dóna un cotxe a Aspronis

Membres del Club Patí Malgrat i Dolors Oms, presidenta d'Aspronis

Membres del Club Patí Malgrat i Dolors Oms, presidenta d’Aspronis

El Club Patí Malgrat ha fet efectiva a Aspronis la donació d’un cotxe Fiat Panda, aquest diumenge a la tarda al pavelló poliesportiu de Malgrat de Mar, en el marc de la presentació dels equips del Club de la temporada 2013-2014.

La donació és fruit de la rifa solidària que el Club Patí Malgrat va posar en marxa per finançar l’escola d’hoquei per a infants d’entre 3 i 6 anys, i de la qual no va sortir cap butlleta guanyadora del sorteig celebrat el passat 14 de juny.

El club malgratenc, que compta entre les seves files amb un equip d’hoquei adaptat format per esportistes d’ASPRONIS, va presentar la rifa en un acte públic la passada primavera on va comptar amb la presència de vuit patrocinadors i va anunciar la decisió de cedir el vehicle a Aspronis en cas que el sorteig quedés desert.

Els beneficis de la venda de butlletes s’han destinat íntegrament a sufragar les despeses de l’ensenyament de l’hoquei a la mainada per fomentar la pràctica d’aquest esport, el joc en equip així com els valors esportius, alhora que la canalla gaudeixi dels beneficis saludables que comporta l’activitat física.

ASPRONIS és una entitat sense afany de lucre dedicada a l’atenció i el servei a més de 300 persones amb discapacitat intel·lectual a la Selva i el nord del Maresme, i que compta amb un Centre Especial de Treball al municipi que dóna feina a 170 persones, 117 de les quals amb discapacitat.

La donació del cotxe per part del Club Patí Malgrat se suma a una llarga llista d’accions que el club ha fet en pro de les persones amb discapacitat en poc més de dos anys de relació: des de la incorporació a les seves files de l’equip d’hoquei sala, a dotar-los del material i les equipacions necessàries per a la pràctica esportiva, l’aportació d’un tècnic per als entrenaments, així com, per sobre de tot, potenciar les capacitats dels esportistes i mediar per a la seva integració social i esportiva.

L’acte d’aquest diumenge l’ha tancat un partit amistós d’alt nivell que ha enfrontat el primer equip del club local amb la Selecció Nacional de Catalunya d’Hoquei Patins.