Calella demana a la Generalitat que es millori el servei de Rodalies a l’Alt Maresme

La Generalitat de Catalunya s’ha compromès a estudiar la recuperació dels trens semidirectes que uneixen l’Alt Maresme amb Barcelona i a analitzar la possibilitat de millorar les connexions ferroviàries entre el Maresme i Girona.

Aquest és el compromís assumit pel subdirector general de Transports del Departament de Territori i Sostenibilitat, Benjamin Cubillo, després de reunir-se fa pocs dies amb l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini i representants del sector hoteler del municipi.

Durant la trobada, feta a petició del govern municipal, l’alcaldessa va transmetre a Cubillo la preocupació dels empresaris locals pel fet que l’Alt Maresme no s’hagi beneficiat de les millores implantades recentment a la línia C1 de Rodalies.

Candini ha demanat al subdirector general que tingui en compte la importància que te disposar de bones comunicacions per un municipi que necessita mantenir viva la seva competitivitat en un sector econòmic estratègic com és el turisme.

Mentre aquestes millores no siguin una realitat, Cubillo s’ha compromès a buscar formules que permetin millorar la qualitat del servei que presta actualment Rodalies a la línia C1 al seu pas per l’Alt Maresme.