L’Oficina de Turisme de Malgrat atén 35.468 persones en cinc mesos

Foto: Arxiu Blanesaldia

Foto: Arxiu Blanesaldia

L’Oficina de Turisme de Malgrat de mar, ubicada a la plaça de l’Àncora, ha atès 35.468 persones en els darrers cinc mesos. Des del 22 de març i fins el 26 d’agost, aquesta oficina situada a l’inici de la zona turística, ha tingut un increment del 6,95% del nombre de visitants en relació a l’any passat.

Segons dades fetes públiques per Malgrat Turisme SL, un 29,15% de les persones que s’han adreçat a l’Oficina de Turisme eren procedents de Rússia i Països de l’Est, el 21,60% de França, el 13% de Regne Unit, el 9,8% d’Holanda i el 7,32% d’Alemanya. El 10,56% han estat visitants i turistes de l’Estat Espanyol. El 8,39% restant han estat catalans, belgues, italians i procedents dels països nòrdics.

Enguany l’Oficina de Turisme de la Plaça de l’Àncora resta oberta matí i tarda els 7 dies de la setmana i és atesa per tres persones.

Segons va informar un portaveu de Malgrat Turisme SL, «l’increment de persones ateses a l’Oficina de Turisme de Malgrat de Mar és similar a l’augment de turistes-visitants arribats a Catalunya aquesta temporada d’estiu 2013».