Blanes acull aquest cap de setmana la 1a Fira del Vehicle d’Ocasió

Es posen a la venda més de 159 vehicles d’ocasió amb garantia

Cartell de la fira

Cartell de la fira

Aquest cap de setmana Blanes allotjarà la 1a Fira del Vehicle d’Ocasió, que es podrà visitar a partir de la tarda del dia 20, així com durant tot el cap de setmana del 21 i 22 de setembre.

La jornada inaugural que tindrà lloc avui a les 19 hores està previst que la presideixin el conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, i l’alcalde de Blanes, Josep Marigó. Però una hora abans s’obrirà el públic.

Organitzada per l’Ajuntament de Blanes, aquesta fira inclourà una ampla oferta, amb una concentració de més de 150 vehicles en exposició que disposen de totes les garanties. En aquest sentit, es comptarà amb models de les principals empreses automobilístiques, amb 14 marques representades i 10 empreses concessionàries de Blanes. Els visitants hi trobaran models de cotxes que inclouran els principals segments a tenir en compte, com ara turismes, vehicles industrials, híbrids, familiars, esportius, berlines de representació, joves, monovolums, 4 x 4 i molts d’altres.

Aquesta gran zona blava és l'espai de la fira

Aquesta gran zona blava és l’espai de la fira

El recinte firal ocuparà una superfície de 14.000 m2 i estarà situat a l’esplanada del costat de l’antic pavelló municipal d’esports dels Pins. Els visitants podran arribar fins a la mateixa fira en cotxe i podran aparcar-hi de forma gratuïta al seu costat, ja que la zona blava que ha estat funcionant a l’esplanada durant l’estiu ho ha deixat de fer aquest 16 de setembre. L’esplanada del costat del pavelló, que es va asfaltar abans de l’estiu, té una capacitat total d’uns 40.000 m2, per tant hi poden aparcar centenars de vehicles.

Un altre al·licient afegit de cara als visitants de la fira és que els més petits de la casa també podran gaudir d’un espai lúdic totalment gratuït perquè s’hi entretinguin. Això és perquè el que es vol aconseguir és que la fira disposi de tots els atractius necessaris perquè el públic de totes les edats gaudeixi d’una gran festa per a tota la família.

Horari

La 1a Fira del Vehicle d’Ocasió estarà oberta el divendres 20 de setembre des de les 18 fins a les 20 h, i tant el dissabte 21 com el diumenge 22 de setembre amb el mateix horari: des de les 10 del matí i fins les 20 h del vespre de manera ininterrompuda.