L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva organitza un curs sobre xarxes social i eines digitals

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva ha organitzat un curs de responsable de xarxes socials (community manager) per al proper mes d’abril i maig a la població de Caldes de Malavella. Aquesta formació, que té una durada de dotze sessions, està dirigida a joves d’edats compreses entre els 16 i els 35 anys.

El contingut d’aquest curs està dividit en dos mòduls: el primer es centrarà en el màrqueting digital i les xarxes socials; el segon tractarà el posicionament web: (Search Engine Optimisation; SEO) i la creació i gestió d’un bloc corporatiu.

El conseller de Joventut, Emili Oller, ha destacat la importància d’aquesta formació en un col•lectiu com aquest i, més, en la societat actual on estem immersos en l’era digital i on les xarxes socials, Internet 2.0 i el màrqueting digital han esdevingut imprescindibles per les empreses, entitats i, fins i tot, per un mateix a l’hora de donar-se a conèixer i posicionar-se a la xarxa. Per aquest motiu, ha continuat Oller, des de l’Oficina Jove es va creure oportú oferir un curs de responsable de xarxes socials.

El curs s’iniciarà el dimarts 10 d’abril i s’allargarà amb onze sessions més que es faran els dilluns, dimarts i dimecres de dos quarts de sis a dos quarts de nou del vespre.  Aquelles persones que tinguin qualsevol dubte o qüestió les podeu plantejar a través del 972843608 selva@oficinajove.cat o bé posant-vos en contacte amb l’Espai Jove Ca la Romana,  972 48 02 66, calaromana@caldesdemalavella.cat.