ERC-Avancem de Lloret dóna a conèixer el seu programa electoral

Candidats i candidates de la coalició ERC de Lloret i Avancem

Candidats i candidates de la coalició ERC de Lloret i Avancem

Avui setze d’abril a les 12 del migdia ha tingut lloc la presentació del programa electoral amb el que concorreran la coalició ERC-Avancem de Lloret de Mar a les properes eleccions municipals del 24 de Maig.

El programa, del que s’han anat avançant píndoles a les xarxes socials de la mà de les persones que integren la llista de la candidatura, és el fruit d’un treball intens, no només de les més de trenta persones de l’equip que han estat col·laborant en la redacció del projecte amb idees i suggeriments.

També han participat altres persones que han fet aportacions d’una manera participativa, ja sigui amb els butlletins de propostes i la urna que setmana rere setmana hem posat a disposició dels ciutadans de Lloret a la parada de la plaça de l’església, ja sigui fruit de les moltes i intenses reunions mantingudes amb entitats, associacions i col·lectius, no només durant aquest període pre-electoral, sinó també, durant la legislatura que aviat finirà.

Es tracta d’un programa ambiciós, il·lusionant i forjat des del coneixement i l’experiència al consistori. En aquest sentit, el fet que la candidatura compti amb cinc persones que han estat regidores de l’Ajuntament, que han trepitjat els seus despatxos, conegut els tècnics i tot el personal i les problemàtiques de la institució, avala la viabilitat de totes les propostes que depenen de l’administració local, i el coneixement dels mecanismes per implicar les administracions supramunicipals en aquelles que transcendeixen de la esfera municipal.

La gran majoria de propostes són noves i ambicioses, d’altres continuen la tasca endegada durant la present legislatura però també n’hi ha que ja es portaven en el programa l’any 2011, com ara la convocatòria de consultes populars. En tot cas, el programa evidencia una aposta per la promoció econòmica, la formació i ensenyament i la cultura i un ampli programa social, com a eixos fonamentals del Lloret del futur més proper.