Lloret de Mar incrementa un 30% els establiments que recullen selectivament el vidre

Foto: Ajuntament de Lloret

Foto: Ajuntament de Lloret

El proper dilluns 15 de setembre finalitzarà la campanya que l’entitat Ecovidrio ha estat realitzant aquest estiu per fomentar la recollida selectiva de vidre a les zones costaneres, a la qual Lloret ha
participat.

La campanya, que ha durat 3 mesos, ha permès ampliar en prop de 50 establiments, els grans productors que s’han adherit al servei municipal de recollida porta a porta de vidre, passant a oferir servei a més de 210 locals: hotels, restaurants, discoteques, bars, etc. A Lloret en temporada alta es recull de l’ordre de 5.500 kg de vidre al dia de forma selectiva.

Aquest estiu, també s’han incrementat en 10 el nombre d’àrees d’aportació instal·lades al municipi, disposant en aquests moments d’un total de 105 punts de recollida selectiva, a raó d’una àrea de selectiva per cada 380 habitants.

El dia 15 pel matí, com a acte de cloenda de la campanya, s’instal·larà un punt informatiu a la plaça Pere Torrent, davant la Casa de la Cultura. En el mateix punt es podrà veure l’estand d’Ecovidrio amb el personatge Mr. Iglú, rebre informació de la recollida de vidre i els beneficis ambientals que suposa reciclar-lo, i ser obsequiat amb marxandatge dissenyat en motiu de la campanya.

A la plaça també s’hi col·locaran iglús caracteritzats amb els personatges estiuencs que han acompanyat la campanya, per a què aquells ciutadans que encara no hagin participat en el concurs fotogràfic i, vulguin aprofitar el darrer dia de termini per presentar-se, puguin fer-se la fotografia i optar al sorteig d’una càmera de fotografiar i un sopar per a dues persones.