Curs de Gestió energètica a l’àmbit municipal

El Consell Comarcal de la Selva, en el marc de l’Estratègia per el desenvolupament de les Energies Renvoables a la Selva (EDER), ha organitzat el curs “Gestió energètica a l’àmbit municipal”. Aquest curs pretén mostrar els beneficis ambientals i econòmics de la eficiència energètica i les energies renovables per al municipi, així com explicar les polítiques energètiques actuals i els tipus de subvencions i tràmits administratius existents i d’interès dins de l’àmbit de l’administració local. Es tracta d’un curs adreçat a tècnics i responsables polítics municipals.

El curs, que està subvencionat per l’Institut Català de l’Energia, tindrà una durada de 20 hores i està dividt en 4 sessions de 5 hores cadascuna.

El curs és gratuït i el número de places és limitat. Aquelles persones que vulgueu incriure-us, cal que ho feu abans del 5 de setembre (inclòs) a través del correu electrònic mcorominas@selva.cat o per telèfon 972842161, indicant-nos les dades següents: nom i cognoms, ajuntament, càrrec, correu electrònic, telèfon mòbil i telèfon d’ajuntament.

Dies: 12,15,19 i 22 de setembre de 2011

Horari: 9.00 a 14.00

Lloc: sala d’Actes del Consell Comarcal de la Selva (Santa Coloma de Farners)

Professorat: Alexandre Deltell ( Universitat de Girona) i Jaume Vicens Teixidor (Energi SL).