L’exposició «Camins» organizada per GIF de Blanes mostra els moviments socials

Una de les fotografies de l’exposició / Foto: Josep Lois

«Camins» és un reportatge fotogràfic dels moviments socials al voltant del futur de Catalunya, vistos per fotògrafs de diferents poblacions catalanes. L’exposició «Camins» es pot visitar fins el 30 de novembre al casal cívic de Can Borell de Blanes. El autors són apasionats de la fotografs de Lloret, Palamós, Vidreres, Arenys, St. Celoni, Calella, La Garriga, Blanes, que mostren els moviments socials dels últims temps al voltant del futur de Catalunya.

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 15 a 21.Casal Cívic Can Borell de Blanes (Ptge Mas de Borell 1-3). Organitza l’associació cultural Grup d’imatge i fotografia (GiF)

Foto: Tomàs Romero

Els nostres fins són: Promocionar i difondre la Cultura, aprofitant les diferents disciplines artístiques, especialment la fotografia i les imatges en moviment, promovent l’ús popular de les noves tecnologies, i realitzant diferents activitats socioculturals. 

Per aconsegui-ho, l’associació realitza les activitats següents: Exposicions, xerrades, reunions, tallers, cursos i totes aquelles activitats o col·laboracions amb d’altres entitats relacionades amb la cultura.

Les funcions d’aquesta associació s’exerceixen majoritàriament a Catalunya. Poden formar part de l’associació totes les persones físiques i jurídiques que, de manera lliure i voluntària, tinguin interès en les seves finalitats. El GiF es va fundar a Blanes, l’abril del 2009.