Activitats a Blanes els dies 4, 5 i 6 de maig

Divendres 4 de maig

§ A les 19,30 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Acte de presentació del llibre «Ensenyar, aprendre, salvar-se», a càrrec de Carlos Fonseca Amador, de l’Associació d’Educació Popular Carlos Fonseca Amador, de Nicaragua.

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança: Cants a Tenora. Amb Jordi Molina, tenora, Enric Canada, percussió, i La Mata de Jonc, veus, dins del cicle Música a l’Esperança, XXI Cicle de Concerts.

 

Dissabte 5 de maig

§ A les 19 hores, a Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2), i com a acte paral·lel a l’exposició “L’Holocaust a Europa”, conferència: «Rutes d’evasió a través dels Pirineus», a càrrec de l’historiador Josep Calvet.

Diumenge 6 de maig

§ De 9,30 a 15 hores, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva de Blanes, I Obert Vila de Blanes d’Escacs.

§ De les 9 a les 11,30 hores, cercavila de celebració de la festa del Dia de la Mare, a càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria, amb el següent itinerari: Av. de Catalunya, C. de Pablo Neruda, Av. d’Extremadura, C. de Rovira i Virgili, Av. de Catalunya, C. de la Plantera, Av. d’Europa, carrers d’Ardales i de les Gavarres, Ctra. de Malgrat, carrers de les Alberes i de Provença, Ctra. de Malgrat i C. de Rubén Darío, amb parada per esmorzar, carrers del Penedès, de Jaume Arcelós, de l’Antiga i de Raval, Trav. de Raval i Pl. de la Sagrada Família.

§ A les 11,30 hores, a la capella del col·legi Sta. Maria (C. de Sta. Bàrbara, 1): Missa de celebració de la festa del Dia de la Mare.
De les 12,30 a les 13’30 hores, des de la Pl. de la Sagrada Família fins a la Pl. d’Espanya, passant pels carrers de la Salut i Ample.
Continuació de la cercavila i, finalment, a la Pl. d’Espanya, petit concert i breu audició de sardanes.

Exposicions i Altres

Fins al 19 de maig
A la sala García-Tornel (C. Ample, 11), exposició: Pintures de Miguel Campoy. Horari: De dimarts a diumenge, de 18 a 21 hores.

Del 5 de maig al 3 de juny
A Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2), exposició: “L’Holocaust a Europa 1933-1945”.
Horari: Dimarts i dimecres, de 10 a 13 hores. De dijous a dissabte, de 10 a 13 i de 18 a 21 hores. Dissabte, 5 de maig, a les 18,30 hores, inauguració.