Activitats a Blanes els dies 2, 3, 4 i 5 d’octubre

Dijous 2 d’octubre

§ A les 19 hores, al Casal Cívic Can Borell Blanes, ubicat al Ptge. de Mas Borell, 1 – 3, i dins del Blanes Photo Festival 2014: Acte d’inauguració de l’exposició “Intercanvi de cultures”, de Tomàs Romero.

§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i dins l’espai “Dijous de Lletres i Mots” (tertúlia literària per a adults): “Caín”, de José Saramago.

Divendres 3 d’octubre

§ A les 17 hores, a l’antic Pavelló d’Esports (C. de Josep Tarradellas, 2): Acte d’inauguració de la 2a Fira Salut de la Selva i el Maresme.

§ A les 19 hores, a la Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2): Acte d’inauguració del Blanes Photo Festival 2014.

§ A les 20 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament, Debats oberts participatius. Es tractarà el Model de Ciutat: Medi Ambient, urbanisme, Obres Públiques, Habitatge i Mobilitat Sostenible. Organitza: EUiA-ICV

§ A les 20,30 hores, al Centre Catòlic (C. de Roig i Raventós, 16), i dins del Blanes Photo Festival 2014: Projecció del documental d’acció solidària Calella – Caparan. Un somni real.

Dissabte 4 d’octure

§ De 10 a 18,15 hores, a la Casa Saladrigas, ubicada al C. de Roig i Raventós, 2, i dins del Blanes Photo Festival 2014: Jornades fotogràfiques (ponències, taula rodona).

§ A les 19,30 hores, amb sortida i arribada al recinte, i recorregut pel Pg. de Catalunya, l’Av. de Catalunya, el C. de Pablo Neruda, l’Av. d’Extremadura, els carrers de la Plantera i de Mallorca, l’Av. del Mediterrani, el Pg. de S’Abanell, el C. de la Senda del Molí i el Pg. de Catalunya: Rua de vehicles participants al 12è Tuning & Festival Blanes 2014.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzat per l’”Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales”, i amb els beneficis íntegrament a favor de Càritas i de l’Ermita del Vilar: Verde que te quiero verde, sonetos de amor de García Lorca i cante a càrrec d’Ana Serrano, al cante, Alberto Torres, a la guitarra, i Salvador Roca, rapsode.

Diumenge 5 d’octubre

§ De 8,30 a 14 hores, al Pg. de Cortils i Vieta, i organitzat pel Club Bàsquet Blanes: 3 X 3 de Bàsquet.

§ A les 19 hores, al Centre Catòlic, ubicat al C. de Roig i Jalpí, 16, i organitzat per l’”Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales”, i amb els beneficis íntegrament a favor de Càritas i de l’Ermita del Vilar: Flamenco i Vinyoli, espectacle de poesia de Joan Vinyoli interpretada per la veu d’Ana Serrano acompanyada d’Alberto Torres a la guitarra.