EUiA-ICV Blanes presenta al•legacions al projecte d’asfaltat

pancarta_rotondaEl grup municipal d’EUiA-ICV ha decidit presentar al•legacions al projecte de millora de la via pública presentat pel govern municipal el passat 4 de setembre, amb un pressupost de gairebé 2 milions d’euros.

Foto: JFG

Foto: JFG

Per una banda, la coalició demana ampliar el termini per presentar al•legacions al projecte, a causa d’errades en la documentació a exposició pública, i sobretot per la magnitud de la inversió i la nula participació ciutadana en un projecte d’aquesta envergadura i de gran repercussió sobre els barris i el poble en general.

D’altra banda, EUiA-ICV demana la substitució de la part del projecte que afecta Ca La Guidó Mas Carolet, que hauria de ser substituïda per la proposta de rotonda d’accés que reiteradament i des de fa molt de temps estan demanant les representacions veïnals.

En cas de no acceptar aquesta substitució, el grup municipal demana a l’equip de govern que no actuïn tant a prop de període electoral, ja que les pròximes eleccions municipals poden donar una nova majoria de govern que sí es comprometi a escoltar els veïns i fer la rotonda, i per tant fer aquestes obres ara seria un malbaratament de diners públics.