L’ANC de Blanes lliura el compromís pel dret a decidir

anc_diada1Blanes va viure ahir al matí un acte carregat de simbolisme organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana davant de l’Ajuntament. Allí s’hi havia convocat una concentració per lliurar als representants de la institució local el compromís vers el dret a decidir del teixit associatiu de la vila.

Presentat per Salvador Roca, que ha avançat als assistents el contingut i el significat del què havia de tenir lloc en uns instants, l’acte ha comptat amb la participació de diverses entitats del municipi i també ha posat el punt i final a la cloenda de la campanya Signa un Vot que s’ha estat fent durant els darrers mesos. De fet, avui al matí encara hi havia una taula instal·lada on tothom qui ha volgut ha pogut fer les darreres adhesions que s’hauran lliurat a Blanes.

anc_diada2Finalment han estat 13 els càrrecs electes de l’Ajuntament de Blanes que s’han adherit al compromís vers el dret a decidir. Es tracta de Miquel Lupiáñez, Lara Torres i Xavier Marcos, del PSC; Josep Trias, Pilar Planella, Quim Torrecillas, Ramona Marcó i Xavier Lozano de CiU; Joan Salmeron, Paco Martínez, Amparo Ardanuy i Víctor Catalan, d’EUiA-ICV; i la regidora no adscrita Lourdes Fàbrega.

anc_diada3Durant la celebració també s’han fet diverses fotografies de família amb els càrrecs electes compromissaris, membres de l’ANC de Blanes i tot el públic que s’ha congregat avui al matí davant l’edifici consistorial. Finalment, hi ha hagut una actuació de ball country i una sardana.

Els actes han culminat amb la sortida cap a Barcelona dels 11 autobusos que s’han omplert a Blanes per participar a la V de la Diada que omplirà l’Avinguda Diagonal i la Gran Via. Val a dir que la major part dels blanencs i blanenques hauran dibuixat en groc i vermell la gran senyera al tram número 20, situat a la Diagonal a tocar del Passeig de Gràcia.

Fotos: Ajuntament de Blanes