Hotels de Calella allotgen efectius antiavalots de la Policia Nacional

Foto: Ràdio Calella

Foto: Ràdio Calella

El Cos Nacional de Policia ha tornat a escollir Calella per fer parada i fonda. Part del nombrós contingent que el Ministeri de l’Interior ha enviat a Catalunya per “reforçar la seguretat dels edificis públics estatals” s’allotja en establiments hotelers de la ciutat, on a les rodalies és fàcil veure’n els agents aquests dies.

Però la imatge que va causar impacte el passat mes de maig, amb desenes d’unitats antiavalots aparcades davant de l’Hotel Olímpic, no s’ha tornat a repetir. Aquest cop, les han aparcat al litoral però dins el terme municipal de Pineda de Mar. Fonts municipals han explicat que se’ls ha comunicat que l’operatiu es mantindrà fins el 12 d’octubre. Hotels de Calella allotgen efectius de la Policia Nacional però les unitats antiavalots canvien d’aparcament.

La presència d’efectius del Cos Nacional de la Policia espanyola ha deixat de ser novetat a Calella. Aquests dies és habitual veure circular per la ciutat unitats d’antiavalots i agents, uniformats i de paisà, per les rodalies de la zona hotelera. S’allotgen en establiments de Calella, però han canviat l’aparcament on deixen els vehicles.

Són al camí de sorra que connecta amb Pineda de Mar i, ahir al capvespre, un equip de Ràdio Calella TV va poder comptar-ne una trentena, custodiades per diversos agents de la Policia Nacional. Alguns mitjans xifren en 200 efectius el contingent enviat pel Ministeri d’Interior amb l’objectiu de protegir els edificis públics estatals. La mateixa explicació donada fa quatre mesos, en el que s’aclareix és un reforç habitual.

Fonts municipals han explicat a Ràdio Calella TV que se’ls va comunicar l’arribada dels efectius policials, indicant a més que l’operatiu es mantindrà fins el pròxim 12 d’octubre.

Text: Dolors Lieury – Publicat a Ràdio Calella