L’Aeroport de Girona-Costa Brava estrena un nou vol a Bucarest de la ma de Wizz Air

Avió A320 de Wizz Air, ahir a l'Aeroport de Girona

Avió A320 de Wizz Air, ahir a l’Aeroport de Girona

L’Aeroport de Girona-Costa Brava va estrenar ahir la ruta Girona – Bucarest operada per la companyia Wizz Air. Es tracta d’una de les novetats més importants de la temporada, donat que és la primera vegada que les instal·lacions gironines compten amb aquesta ruta de forma regular.

El vol va sortir a les 14:25 hores amb 130 passatgers a bord. La companyia operarà dues freqüències setmanals, d’arribada i sortida, tots els dimarts i dissabtes. Aquesta destinació, se suma a la que la companyia ja opera aquest estiu amb Kiev, una ruta que mantindrà al llarg de l’any.

Aquesta setmana, també es compta amb una altra novetat de part de la companyia irlandesa Ryanair, amb l’inici de la ruta que uneix Girona amb Munster (Alemanya) a partir d’avui dimecres. Es tracta també d’una destinació nova per a l’aeroport de Vilobí, amb qui estarà unida amb dues freqüències setmanals, d’arribada i sortida, tots els dimecres i divendres. Amb aquesta, Ryanair ja haurà iniciat les 65 rutes que tenia previstes per aquesta temporada d’estiu.