L’aeroport de Girona estrena 15 noves rutes respecte l’estiu de 2012

Foto: Xavier Pou

Un avió de Ryanair a l’aeroport de Girona / Foto: Xavier Pou

L’aeroport de Girona-Costa Brava estrenarà la pròxima temporada d’estiu 15 noves rutes en comparació amb l’estiu passat. Catorze de les noves connexions corresponen a vols regulars de la companyia Ryanair.

El destí dels nous trajectes és: Dortmund, Hamburg, Muenster i Memmingen (Alemanya), East Midlands (Regne Unit), Groningen (Països Baixos), Jonkoping i Kalmar (Suècia), Katowice (Polònia), Lappeenranta i Tempere (Finlàndia), Oslo (Noruega), Paphos (Xipre) i Trieste (Itàlia). A més, una altra de les novetats d’aquest estiu serà la ruta a Bucarest, operada per Wizz Air.

Per mercats, els països amb major nombre de rutes a Girona són Alemanya, Regne Unit i Itàlia. Algunes de les rutes més destacades són Frankfurt i Hamburg a Alemanya, Milà, Pisa i Venècia a Itàlia i Londres i Manchester al Regne Unit.

Un estiu més, Transavia es posiciona com la segona aerolínia de l’Aeroport de Girona-Costa Brava. Cal destacar també el cas de Wizz Air que, a més de la nova ruta a Bucarest, mantindrà la ruta a Kíev durant tot l’any. Transaero, per la seva banda, recuperarà aquest estiu la connexió a Moscou.

L’Aeroport de Girona-Costa Brava comptarà en total amb 77 destinacions diferents durant la temporada aeronàutica estival, que començarà diumenge 31 de març i durarà fins al dissabte 26 d’octubre. Un any més, Ryanair destaca com la companyia amb més presència a l’aeròdrom gironí amb 65 rutes, 7 més que l’estiu passat.