La ruta de la Tourdera es presenta a la jornada ‘Noves tendències en el turisme’

Twitter @tourdera1

La ruta de la Tourdera es va presentar ahir a la jornada “Noves tendències en el turisme”, que es va celebrar a Girona, en la qual es varen explicar diferents projectes turístics, a més d’analitzar les tendències més actuals en l’àmbit turístic i en el qual es va divulgar el projecte i l’experiència de la “Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies”.

En el marc del projecte PECT «Costa Brava Pirineu de Girona: natura, cultura i intel·ligència en xarxa», ahir es va realitzar una jornada de debat per analitzar les “Noves tendències en el turisme”.

La jornada es va desenvolupar principalment amb la presentació de diverses experiències actuals en l’àmbit turístic, com per exemple el cas de Canet de Rosselló (França), el projecte del PGA Catalunya Resort (Caldes de Malavella), les Vies Verdes de Girona o dos projectes innovadors desenvolupats a la Cerdanya, centrats en el paper de la dona i en l’adaptació del patrimoni Cerdà.

Així mateix, un altre dels projectes presentats va ser la “Ruta de la Tordera i Riera d’Arbúcies”, en el qual es va aprofitar per fer un resum del recorregut per arribar a l’estat actual del projecte, així com fer una anàlisi dels aspectes relacionats amb el turisme sostenible. La jornada va resultar molt interessant i enriquidora, i es va complementar amb un torn de preguntes final per resoldre dubtes i qüestions.