Les e-rutes de la comarca de la Selva ja estan disponibles per als usuaris d’iPhone

És una experiència interactiva

Les e-rutes de la comarca de la Selva es troben disponibles per als usuaris d’iPhone des de principis d’aquest estiu, segons ha informat el coordinador de programes de desenvolupament territorial, Pep Gesti. Gesti ha explicat que «els usuaris d’iPhone poden descarregar gratuïtament les aplicacions als seus terminals, mentre que els qui no disposin d’aquests aparells poden llogar-los a les oficines de turisme corresponents». Aquesta informació està disponible a http://www.laselvaturisme.com/e-rutes.

Les e-rutes són itineraris multimèdia que permeten descobrir i interpretar els secrets del territori a través d’una experiència interactiva amb el suport d’aparells mòbils dotats de GPS. Una mirada diferent sobre la comarca de la Selva que porta el visitant pel patrimoni, els racons i la història del territori, acompanyat per personatges singulars que li faran de guia.

Es tracta d’un conjunt d’itineraris d’unes dues hores de durada, que combinen la passejada, la descoberta i la interactivitat. Aquests itineraris estan orientats a tota mena de públics, segons ha explicat Gesti. Cada e-ruta s’endinsa en una experiència diferent: recórrer la fortalesa d’Hostalric enmig del setge de la guerra del Francès, descobrir el gran secret que amaga la terrissa de Breda, salvar Riudellots de la Selva de les inundacions, fruir de l’estany de Sils i les seves llegendes…

El projecte e-rutes és una iniciativa del Consell Comarcal de la Selva i dels municipis participants que ha rebut el cofinançament de fons europeus FEDER i que va dirigida a la creació de nous atractius turístics vinculant les noves tecnologies i el patrimoni local.