L’alcalde de Lloret considera l’empresari ‘Don Francis’ persona non grata

L’alcalde de Lloret, Romà Codina, considera l’empresari Francis Hage conegut com a Don Francis com a «persona non grata» a la vila.

En paraules de Codina, «aquest tipus d’empresaris que només busquen benefici propi en detriment del benestar de tota la resta de ciutadania i visitants no són benvinguts a Lloret. Després de la manifestació ‘Estimem Lloret’ seguida per més de 1.000 persones, l’any passat, les seves declaracions i forma d’actuar són inadmissibles i denoten molt poca estimació vers Lloret i la seva gent».

Des de l’Ajuntament de Lloret també s’està treballant conjuntament amb l’Agència Catalana de Turisme a fi de valorar si es poden emprendre mesures legals en base als prejudicis d’imatge que causen no només a Lloret sinó a tot Catalunya. Jordi Orobitg, regidor de Turisme reitera «a Lloret com destinació turística de llarg recorregut tothom és benvingut però qualsevol activitats o iniciativa que comporti un falta de respecte serà perseguida».

«Som conscients que és una carrera d’obstacles però no per això deixarem de treballar-hi. El nostre objectiu és el benefici col·lectiu i com ja hem dit en diverses ocasions, uns quants empresaris que treballen malament no poden eclipsar la important feina que està realitzant la resta del sector».