El Patronat de Turisme de la Costa Brava dóna a conèixer a Blanes els seus clubs de màrqueting

Imatge de la reunió / Ajuntament de Blanes

Imatge de la reunió / Ajuntament de Blanes

La reunió de treball que va tenir lloc la tarda d’aquest passat dimarts a la sala de plens de l’Ajuntament de Blanes va comptar amb l’assistència d’una cinquantena d’empresaris turístics del municipi, responsables d’allotjament, ofertes complementàries i restauració.

L’objectiu era donar-los a conèixer les fórmules de promoció i els Clubs de Màrqueting de Producte del Patronat de Turisme Costa Brava Girona (PTCBG).

Per presentar-ho, l’acte va encapçalar-lo el director general del Patronat, Ramon Ramos, acompanyat de la coordinadora dels Clubs de Màrqueting de Producte, Anna Vendrell. Els clubs són agrupacions voluntàries d’empresaris i entitats públiques, interessats a gestionar, promocionar i comercialitzar un mateix producte turístic o similar i que, per tant, tenen interessos, necessitats i preocupacions comunes.

Ramon Ramos i

Ramon Ramos i Anna Vendrell / Ajuntament de Blanes

La filosofia principal dels clubs de producte del Patronat de Turisme Costa Brava Girona es basa en la cooperació i la col·laboració entre els seus membres públics i privats sota una marca comuna. L’objectiu és doble: incrementar la qualitat i la competitivitat del producte i la destinació turística, i millorar-ne la seva comercialització. La diversitat de la demanda ha exigit que cada vegada més l’oferta turística s’adapti més a les exigències i gustos que aquesta estableix.

Atesa la petita dimensió de gran part de les empreses de la nostra destinació, es considera molt important disposar d’una entitat com el PTCBG per articular una acció de màrqueting forta i coordinada, capaç d’optimitzar els recursos i esforços individuals i incrementar la rendibilitat dels negocis turístics.

Ramon Ramos va anar descrivint els principals atractius dels vuit clubs que hi ha actualment en marxa, després que fa quatre anys tot just només n’hi havia dos en actiu, i que compten actualment amb més de 600 empresaris o associats.

Els clubs que hi ha actualment en marxa són: Club de Màrqueting de Golf, Club de Màrqueting de Salut i Bellesa, Club de Màrqueting Actiu-Natura, Club de Màrqueting de Cultura i Identitat, Costa Brava Convention Bureau, Club de Màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà, Club de Màrqueting d’Enogastronomia, i Club de Màrqueting Unique Premium.

Ramon Ramos va convidar als empresaris blanencs que s’adherissin en els clubs que s’adeqüin millor al perfil del producte que ofereixen.