Activitats a Blanes del dijous 14 al diumenge 17 d’abril

Dijous 14 d’abril

§ A les 19,30 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31): sessió oberta a la participació ciutadana per parlar sobre el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Blanes, que versarà sobre el Medi Ambient i la Sostenibilitat.

Divendres, 15 d’abri

§ A les 18 hores, a l’auditori del Centre Catòlic  (C. de Roig i Jalpí, 16): Apatia i pàrkinson, que podem fer per posar-hi remei?. Xerrada – conferència a càrrec del neuròleg Vicente Jesús García Gil.

§ A les 19 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzats per l’Associació Cultura Mistura: Projecció del documental District Zero, que explica la vida dels refugiats a través dels seus mòbils, i col·loqui amb el seu director, Pablo Tosco.

§ A les 20 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31) acte públic: República, per un nou futur, amb la participació Joan Mena, diputat de En Comú Podem y Sol Sánchez, diputada de Unidad Popular-Izquierda Unida. Presenta Jordi Urgell. Organitza: ICV-EUiA de Blanes amb el suport de Procés Constituent y Podem Blanes.

§ A les 20 hores, a la sala García-Tornel (C. Ample, 11): presentació de l’exposició Escenes, de Rosa Pagès i Francesc Orench.

Dissabte, 16 d’abril

Treballs de neteja del túnel que connecta dos búnquers / JFG

Arxiu Blanesaldia.com

§ De 10 a 18 hores,  als terrenys de l’antic càmping La Sardana: 3a Jornada de la Recuperació de la Memòria Històrica: Salvem els búnquers de la Guerra Civil de Blanes. A las 15 h tindrà lloc la presentació del llibre “Patrimonici”, a càrrec de l’autor del mateix, l’arqueòleg Roger Molinas. Organitza Joves d’Esquerra Verda i d’Alternativa Jove.

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): NABAC posa en escena l’espectacle musical Records per a tu.

Diumenge 17 d’abril

§ De 8 a 15 hores, i organitzada pel Centre Excursionista de Blanes: XXV Ruta de les Ermites, amb dos itineraris, de 9 i 18 km, i amb sortida i arribada al Pg. de Mar.

§ De 10 a 14 hores, al Pg. de Mar, a l’alçada del Banc dels Músics: jornada de sensibilització de les Escoles Bressol Municipals.

§ De 10 a 20 hores, als següents locals:
Baixos de l’Ajuntament, al Pg. de Dintre, 29.
Local social de La Plantera, a l’Av. de Catalunya, 10.
Local social de Mas Moixa, a la Pl. de Mas Moixa.
Local social de Mas Enlaire, a la Pl. de l’11 de setembre.
Local social de Mas Florit, a la pista esportiva de Mas Florit, al C. de Bassegoda.
Escola Pinya de Rosa, al C. de Rubén Darío, 12.
Local social de Ca la Guidó, al C. de Joan Alcover, 20.
Local social de Mas Borinot, al C. de Sant Pere del Bosc, 2.
Consulta sobre la prolongació de la C-32.

§ De 12 a 13 hores, al cementiri de Blanes, i organitzada pel grup municipal d’ICV-EUiA, com a acte de commemoració de la República Espanyola: Ofrena floral davant del monument als represaliats pel franquisme.