Lloret Turisme, present en un workshop a Brussel·les

Ajuntament de Lloret

Ajuntament de Lloret

Lloret Turisme es va desplaçar el passat dimarts a Brussel·les per participar en un workshop organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona per promocionar la destinació en el mercat belga juntament amb altres municipis de la zona com Sant Antoni de Calonge, Banyoles i Sant Feliu de Guíxols i representants d’empreses del territori com Sallés Hotels o l’Hotel Sant Pere del Bosc de Lloret.

L’acció va tenir lloc a l’Hotel Métropole de la capital belga on es va citar a diferents agents de viatges i periodistes especialitzats per presentar-los de primera mà l’oferta disponible a la zona tant en el segment vacacional com l’oferta especialitzada en el segment del turisme de negocis.

En total, Lloret Turisme va tenir l’oportunitat d’entrevistar-se amb més de 20 professionals que van mostrar el seu interès en el turisme esportiu, l’oferta disponible en MICE, les activitats familiars que es poden dur a terme a la població i les instal·lacions de què disposa Lloret per als desplaçaments que es fan fins a la destinació en autobús. La jornada es va complementar amb una presentació de la destinació Costa Brava-Girona als participants i va concloure amb un sopar cocktail on es va poder seguir intercanviant impressions amb els assistents.

L’any passat, el mercat belga va ser el 5è mercat emissor més important per a Lloret de Mar amb 48.149 visitants, xifra que va representar un 4,3% sobre el total de visitants de la destinació.

Els mercats europeus tradicionals seguiran essent uns dels mercats prioritaris per a Lloret Turisme dins la seva estratègia de promoció per a aquest 2016. La propera setmana Lloret Turisme es desplaçarà també fins a Berlin per participar a l’ITB, una de les principals fires turístiques a nivell mundial que tindrà lloc del 9 al 13 de març.