L’Associació de Turisme la Selva publica el llibre «A peu per la Selva»

D’esquerra a dreta Jordi Orobitg, Robert Fauria i Josep Marigó

Ahir es va presentar al Jardí Botànic Marimurtr de Blanes el llibre «A peu per la Selva» editat per l’Associació de Turisme la Selva. L’obra, de la qual s’han fet 1.500 exemplars, divulga amb suport de textos, gràfics i fotografies els atractius paisajístics, gastronòmics i el patrimoni arquitectònic de la comarca de la Selva. Per a això l’obra proposa la realització de 10 rutes turístiques i de senderisme, alhora que facilita informacions útils per planificar i gaudir dels recorreguts.

El president de l’Associació de Turisme la Selva, Jordi Orobitg, va subratllar que les poblacions de la Selva marítima estan ben possessionades en el sector turístic, però que les de la Selva interior també estan «ben dotades» d’atractius i que amb

El llibre conté informacions útils per planificar els recorreguts

treball «tenen possibilitats» d’ocupar un espai entre l’oferta turística. Orobitg va indicar que des de l’entitat que presideix es dóna suport als 26 municipis de la Selva en matèria turística, especialment a les poblacions petites de l’interior de la comarca.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Robert Fauria, va manifestar que cal treballar juntament amb el sector privat per promoure el turisme de la comarca i que s’han d’agregar altres sectors que possibilitin «crear nous productes» amb valor afegit, que ampliïn i complementin l’oferta que ja existeix. En aquest sentit, va dir que des del Consell es treballa per crear «dossiers digitals» que contribueixin a posar en valor el turisme de la Selva.

Per la seva part, l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, va indicar que la proposta d’oci que formula l’obra té la virtut de promoure una vida saludable recorrent a peu llocs poc coneguts de la comarca però que tenen gran atractiu.

Text, edició i fotos: José Fernández