Netejan a fons els carrers del centre de Vidreres

Abans i després de la neteja

L’Ajuntament de Vidreres ha realitzat una neteja a fons dels carrers més comercials del municipi que, alhora, són els més freqüentats. Tant és així que, des de l’equip de govern (CiU-ERC-VST), es va creure oportú fer aquesta actuació en aquesta zona del municipi ja que és la que té més freqüència de persones diàriament.
Els carrers més cèntrics de la vila són al mateix temps els carrers comercials, això suposa que hi hagi una forta freqüència de persones que transcorren per aquesta zona, i aquest fet comporta que els carrers acumulin brutícia.

El tinent d’alcalde de Vidreres Eduard Adrobau ha explicat que tant ell com el mateix alcalde, Jordi Camps, varen creure oportú fer aquesta actuació en aquests carrers ja que “en ser una zona comercial consideraven que aquests carrers han d’estar en bon estat i atractius”. En aquest sentit, Adrobau ha assegurat que “el consistori en la mesura que li sigui possible ha d’afavorir el comerç del poble i accions com aquestes creiem que són positives i han d’ajudar a millorar-lo”.

Aquesta és la primera neteja a fons que es fa després de sis anys, segons ha confirmat el mateix Adrobau. L’actuació s’ha dut a terme amb productes especials per desincrustar xiclets i olis del terra (s’han utilitzat productes biodegradables).

D’altra banda, en el marc d’aquesta actuació de millora del centre neuràlgic de Vidreres i de l’eix comercial és previst que es repinti tot el mobiliari urbà de la zona per millorar la imatge del nucli antic.

Text i foto: Ajuntament de VidreresEdició: José Fernández