Agents de viatges russos han visitat Blanes per conèixer els seus principals atractius

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

Prop d’un centenar d’agents de viatges de Moscou i Kazhan han visitat avui alguns dels principals atractius de Blanes.

Es tractava de propietaris i directors de diferents agències de viatges en origen que participen al XVIII Congrés Anual Natalie Tours que se celebra a Lloret de Mar des d’avui i fins el proper dissabte dia 28.

Més de 200 representants de les principals agències de viatges de l’òrbita ex-soviètica s’han inscrit al congrés, que enguany ha tornat a Catalunya, baluard estatal dels visitants russos per la combinació de sol i platja amb altres atractius com el turisme de compres, cultural i gastronòmic. El congrés està organitzat per Natalie Tours i NT Incoming, compta amb el patrocini de l’Agència Catalana de Turisme i amb el suport dels Ajuntaments de Blanes i Lloret de Mar, així com del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona.

El programa d’activitats previstes al congrés és un tast dels principals atractius dels paquets de vacances a Catalunya que els agents de viatges comercialitzen a la Federació Russa. Així, quan marxin dissabte vinent, a banda d’haver conegut Blanes i Lloret, també hauran visitat el Castell de Perelada, el Teatre-Museu Dalí de Figueres, Barcelona i el centre comercial de shopping La Roca Village

Un tast dels principals atractius de Blanes

La visita que han fet avui a Blanes els 97 responsables d’agències de viatges russes s’ha encetat a quarts de dotze del migdia, quan un autobús els ha conduït fins la Plaça Catalunya, al centre del municipi i a tocar d’un dels llocs d’interès més visitat: el conjunt rocós de Sa Palomera. Allí, ajudats per un intèrpret, se’ls ha acompanyat en una breu visita a la façana marítima i al centre de la vila, admirant el paisatge i la platja que hi ha a tocar del Passeig de Mar.

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

Tot seguit, la comitiva s’ha dirigit fins a l’Ajuntament de Blanes tot visitant a l’hora el Mercat de Fruites i Verdures que es fa diàriament, de dilluns a dissabte, al Passeig de Dintre, davant l’edifici consistorial.

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó I la regidora de Promoció del a Ciutat, Lara Torres, s’han encarregat de donar la benvinguda al grup de visitants durant la recepció que s’ha fet a la sala de plens, passant tot seguit a fer-los una breu presentació del municipi.

Durant prop de mitja hora, els representants de les agències de viatges russes i de la Comunitat d’Estats Independents han conegut els principals encants de la destinació blanenca, així com els atractius culturals, gastronòmics i naturals amb què compta la vila. Precisament, per conèixer un d’ells de primera mà, la següent etapa de la seva estada a Blanes els ha conduït fins al Jardí Botànic Marimurtra, on s’hi han desplaçat a bordo d’un dels populars carrilets.

Després, se’ls ha ofert un dinar-aperitiu al Templet de Linné, una cúpula d’inspiració romàntica que ha estat immortalitzat en centenars de milers d’instantànies per vilatans i visitants. Durant la seva estada a Blanes també s’han aturat breument per conèixer més detalls tant del Club Vela Blanes com de la llotja de la Confraria de Pescadors.

Per últim, en acabat l’àpat que se’ls ha ofert al Jardí Marimurtra, l’autocar els ha conduït de tornada a la veïna localitat on s’allotja el Congrés Natalie Tours. Abans d’iniciar el camí de tornada també han tingut l’ocasió de poder admirar un altre dels racons del municipi més apreciat: l’ermita de Sant Francesc que corona Cala Bona, amb la roca de s’Agulla com a teló de fons.