Marxen tres dels cinc regidors del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Malgrat de Mar

Carme Ponsa

Carme Ponsa

Els regidors Carme Ponsa, Josep Roig i Mireia Castellà van deixar oficialment el grup municipal de CiU en el ple de dijous passat. Tots tres, que van avançar que no deixarien les actes de regidors, han passat al grup no adscrit.

La regidora Carme Ponsa va exposar en el ple que la decisió de marxar del grup polític municipal de CiU està motivada per «desavinences internes». Ponsa va afegir que «continuar treballant en un grup on actualment no hi ha diàleg, no té sentit» i que «matindran el compromís que tenen amb la gent que els va votar fins al final del mandat».

A més, la regidora va avançar que «estan amb altres companys iniciant un procediment per crear un partit independent».

Per la seva banda, la portaveu de CiU, Neus Serra, va demanar als tres regidors que tornessin les seves actes de regidors «per coherència i respecte als companys que estan disposats a defensar el projecte de CiU». Serra també va destacar que no faran «política de desprestigi» i va desitjar sort a Ponsa, Roig i Castellà.

Finalment, Mireia Castellà i Josep Roig van reiterar que no deixaran les actes de regidors per responsabilitat i «perquè volen continuar treballant». Castellà, a més, va exposar que en els darrers mesos «el camí ha estat insostenible» i «la comunicació ha estat gairebé impossible».

Després del ple, CiU s’ha quedat amb els regidors Neus Serra i Jofre Serret al grup municipal.

Text: Ona Malgrat