Lloret Turisme ha atès més de 65.000 persones durant els primers set mesos de l’any

Foto: Arxiu Blanesaldia

Foto: Arxiu Blanesaldia

Lloret Turisme ha presentat les estadístiques referents a les persones ateses durant els primers set mesos de l’any, que ascendeixen a un total de 65.372, unes dades similars als de l’any passat doncs llavors es van atendre unes 66.000 persones.

Jordi Orobitg, regidor de Turisme, explica que «les dades es mantenen estables els darrers anys; a nivell estadístic el canvi més significatiu que hem observat fa referència al tipus de demanda, que ha passat de consultes d’allotjament i horaris de transports a peticions més relacionades amb les ofertes d’oci al municipi com poden ser les referents al patrimoni i l’oferta d’activitats en família».

Des de Lloret Turisme es considera que aquest canvi ve motivat principalment perquè el turista ha passat de buscar únicament el sol i platja a valorar destinacions costaneres amb complements com són la cultura, gastronomia, oferta de lleure o shopping.

Anualment passen per les oficines de turisme més de 100.000 persones a l’any i en èpoques de màxima afluència de turistes s’atén una mitjana de 450 persones al dia. Per al regidor de turisme «aquestes xifres és una mostra més del volum turístic que mou la nostra població».

Pel que fa a les nacionalitats, des de principis d’any i fins a juliol, s’han acostat a les oficines de turisme principalment visitants d’Espanya, un total de 28.774; de França, 15.952; de Rússia, 5.146; del Regne Unit, 4.192; d’Alemanya, 2.556 i d’ Itàlia, 2.444 persones.

Per poder fer front a la important demanda dels clients, Lloret de Mar compta actualment amb tres oficines fixes ubicades en punts estratègics de la població, més una oficina de reforç que s’instal·la a la platja de Fenals els mesos de juliol, agost i la primera setmana de setembre.