L’Ajuntament de Lloret homenatja un turista que fa 50 anys que estiueja a la vila

Foto: Ajuntament de Lloret

Foto: Ajuntament de Lloret

L’Ajuntament de Lloret de Mar ahir va distingir amb un regal institucional el Sr. Jan Merkelbach per la seva fidelitat a la vila. Concretament fa més de 50 anys que aquest ciutadà holandès estiueja cada any a Lloret de manera ininterrompuda i sempre ho ha fet al mateix establiment, el càmping Canyelles.

En Jan ha explicat que “al principi venia amb la seva dona, i després amb tota la família”. En els últims anys, ja vidu, ha seguit fidel a la seva cita, amb un amic i els seus fills. Merkelbach ha destacat “l’ambient i la platja com un dels principals al·licients”.

El turista holandès agraeix profundament l’homenatge a l’Ajuntament i al càmping. Considera com a bons amics el seu propietari, Josep Maura, i la resta de responsables de les instal·lacions.

Fa més de deu anys, l’Ajuntament de Lloret va endegar aquesta iniciativa que premia la fidelitat dels seus turistes amb un reconeixement institucional. Normalment són els mateixos establiments locals on s’allotgen aquests clients els que contacten amb l’Ajuntament per coordinar aquest acte que es celebra amb motiu del 25è i el 50è aniversari del seu primer viatge a Lloret de Mar.