La targeta oficial de Lloret de Mar, Lloret Card, ja a la venda

lloretcardL’entrada als 5 equipaments culturals de la vila (Jardins de Santa Clotilde, Museu del Mar, Puig de Castellet, Can Saragossa i Castell de Sant Joan) i fins a un 50% de descompte en les millors botigues, restaurants, espectables, oci per 10€ és la proposta que ofereix la Lloret Card.

La targeta oficial de Lloret de Mar arriba amb noves promocions per aquest estiu i tardor i com a novetat enguany s’ha creat la Senior Card per a major de 55 anys que té un preu més ajustat, de 7 euros.

En paraules del Regidor de Turisme, Jordi Orobitg “Pensem que és una bona promoció per donar a conèixer l’àmplia oferta turística de la vila a un preu molt accessible que hem volgut millorar encara més amb els col·lectius de la tercera edat a través de la Senior Card”.

Els més de 60 establiments participants disposen d’un adhesiu acreditatiu com a comerç o establiment adherit a la Lloret Card. Tant la Lloret Card com la Senior Card estaran disponibles tot l’any amb ofertes i promocions que van més enllà de la temporada turística.