Tossa edita nous fulletons de rutes i itineraris de senderisme i BTT

Tossa de Mar

Tossa de Mar

L’Oficina de Turisme de Tossa ja disposa dels nous fulletons de rutes senyalitzades i itineraris de nova creació per tal de donar difusió del traçat de rutes de senderisme i BTT de la població.

Aquests fulletons inclouen cinc rutes locals –tres de curt recorregut (Es Codolar, Cala Pola i Ruixons) i dues de mig recorregut (Sant Grau i Puig de Ses Cadiretes)-, i també una menció especial al GR92 que travessa tot el terme municipal i serveix d’eix vertebrador pel traçat de les rutes locals. Finalment, també menciona la ruta del camí de Terra Negra i la ruta del camí vell a Lloret. Dins de les tres rutes de curt recorregut n’hi ha dues que inclouen el camí de ronda en una part del seu recorregut: la ruta de Cala Pola i la ruta d’Es Codolar. Totes les rutes tenen el seu punt de partida des de l’Oficina de Turisme.

Aquests fulletons, que s’han elaborat en col·laboració amb l’Àrea de Medi Ambient, des d’on s’ha fet tot el treball de camp, s’han publicat en set idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany, holandès i rus.

La regidora de Turisme, Mª Àngels Pujals, valora positivament tenir un element més per posar en valor els recursos de la destinació i agraeix la feina feta pel personal de l’Àrea de Medi Ambient i de l’Oficina de Turisme.