Lloret, present al Saló Internacional de Turisme a Catalunya (SITC) que se celebra a Barcelona

El regidorde Turisme Jordi Orobig, entrevistat al SITC per la COPE

El regidorde Turisme Jordi Orobig, entrevistat al SITC per la COPE

Lloret de Mar participa en el Saló Internacional de Turisme de Catalunya, que s’inicia avui divendres a Barcelona, al recinte firal de Montjuïc. Com en cada edició, Lloret hi serà present per tal d’adreçar-se directament a turistes barcelonins i de proximitat. El saló no compta amb professionals, només amb públic final.

En aquesta ocasió, la destinació hi assisteix a través del Patronat de Turisme de Girona conjuntament amb altres municipis de la província.

Des de Lloret Turisme es promocionarà especialment les propostes culturals de cap de setmana com el Museu del Mar i els Jardins de Santa Clotilde així com els esdeveniments que acollirà la ciutat properament. Concretament se celebrarà el Lloret Formula Weekend els propers 9, 10 i 11 de maig, un cap de setmana ple d’activitats relacionades amb el món del motor i l’oci i en el qual s’oferiran paquets temàtics d’experiències, tres dies d’exhibicions de monoplaces històrics de pilots com Schumacher i Senna pel centre de Lloret i un concert musical de gran format.

Un altre esdeveniment que també es promocionarà és la Fira dels Americanos, el segon cap de setmana de juny, amb la qual Lloret de Mar recupera l’època dels indianos, catalans que varen emigrar a les amèriques. S’ofereix tot un cap de setmana de visites teatralitzades, visites guiades, performances al carrer, exhibicions de balls llatins i una fira amb productes de l’època.

En paraules de Jordi Orobitg, regidor de turisme “Catalunya és un mercat prioritari per a nosaltres; és el segon mercat emissor cap a Lloret amb un 16%, per darrere del 20% de França i en aquest sentit és important que coneguin la important oferta de la destinació”.