anuncio_erc

Ahir es va reunir el Patronat del Castell de Montsoriu

Imatge de la reunió

Imatge de la reunió

El Patronat del Castell de Montsoriu es va reunir ahir al matí a la sala d’actes del Consell Comarcal de la Selva. L’objectiu d’aquesta sessió ordinària, a la qual van assistir la majoria dels representants del Patronat, era donar compte de diversos àmbits d’actuació que tenen com a protagonista el castell.

La reunió, presidida pel president del Patronat, Joan Garriga, també hi va comptar amb la presència del president de l’ens comarcal, Salvador Balliu. A més de Garriga i Balliu, la junta va comptar amb la majoria dels membres: Josep Roquet, alcalde de Sant Feliu de Buixalleu; Pere Garriga, alcalde d’Arbúcies; Teresa Martorell, regidora de Cultura de Breda; Montserrat Mataró, arqueòloga dels Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya; Quim Mateu, com a representant dels Amics del Castell de Montsoriu, i Jordi Tura, com a director del Museu de la Gabella. Va excusar la seva assistència l’alcalde de Riells i Viabrea, Josep Maria Bagot.

Castell de Montsoriu

Castell de Montsoriu

En el primer punt de l’ordre del dia es va fer la lectura i l’aprovació de la sessió anterior, i seguidament, el president del Patronat del Castell, Joan Garriga, va donar compte de diversos informes de presidència entre els quals hi havia l’informe de visites del 2014; iniciativa Google maps; Vescomptat de Cabrera; els actes commemoratius amb motiu del 650è aniversari de la mort de Bernat de Cabrera i el servei de transport, entre altres informacions.

Després, el tècnic de Cultura, Joan Carles Codolà, va ser l’encarregat de presentar els projectes i les actuacions: talussos oest recinte sobirà, murs est i torre sud-oest, mur i talussos oest, edifici de serveis.

La sessió va continuar amb la presentació de la memòria i la liquidació del pressupost corresponent al 2013. Finalment es va donar a conèixer el projecte d’actuacions 2014/2015, entre les quals hi ha el pla de comunicació 2014 i un torn obert de preguntes.