Aquesta temporada d’estiu el turisme alemany augmentarà a la Costa Brava

Foto: Patronat de Turisme de la Costa Brava

Foto: Patronat de Turisme de la Costa Brava

L’operador turístic alemany FTI preveu portar entre un 30 % i un 40 % més de turistes alemanys aquesta temporada a la Costa Brava. Pel que fa a l’operador Dertour, en el primer trimestre de 2014 registra un increment de reserves a la destinació gironina entre el 15 % i el 20 % respecte al mateix període de l’any anterior. Pel que fa a l’agència de viatges i companyia d’autocars Ostwest, que continua sent líder a Catalunya, augmenta la contractació i les reserves a la Costa Brava Sud.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i les oficines de turisme de Lloret de Mar i Castell-Platja d’Aro han participat del 5 al 9 de març a la fira internacional de turisme de Berlín des de l’estand de Catalunya.

Durant cinc dies, des de l’espai de la Costa Brava s’ha distribuit material promocional de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a professionals del sector turístic i, també, a client final. Paral·lelament, s’han portat a terme reunions amb els principals operadors turístics alemanys a Catalunya, com ara Dertour, FTI i l’agència de viatges i companyia d’autocars Ostwest, entre d’altres, amb els quals s’estudia ampliar productes i serveis turístics en noves destinacions gironines.

A la fira de Berlin el Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha acordat organitzar dos roadshows per diverses ciutats alemanyes amb els operadors turístics FTI i ITS, amb l’objectiu de difondre els productes i paquets turístics de la Costa Brava entre els venedors que són als mostradors de les agències de viatges minoristes.

La fira internacional de turisme de Berlin és la més important del centre d’Europa. L’any 2013 va rebre 170.000 visitants, dels quals 113.000 eren professionals i 6.000, periodistes. Quant als 11.000 expositors participants, aquests procedien de 180 països.