Lloret de Mar va rebre 34.000 visitants de turisme esportiu durant el 2013

Imatge de la competició Mediterranean International Cup

Imatge de la competició Mediterranean International Cup

Lloret de Mar continua apostant fort per consolidar-se com un referent en turisme esportiu a la Costa Brava. El passat mes de gener es va inaugurar la piscina de mides olímpiques que aporta un nou pol d’atracció a la zona esportiva; actualment ja hi ha tancats diferents entrenaments de grups estrangers, el primer dels quals arribarà aquest mes de febrer provinent de França.

Les estadístiques de turisme esportiu del 2013 mostren una progressiva consolidació del turisme esportiu al municipi; en total han passat pels equipaments esportius de Lloret de Mar 21.343 esportistes i 13.247 acompanyants el que representa més de 34.000 viatgers pels quals la seva motivació de viatge és participar en una competició o estada esportiva.

Aquestes xifres corresponen a un total de 229 esdeveniments; principalment estades esportives, que representen el 70% seguits dels torneigs privats i les competicions oficials.

Les principals nacionalitats estrangeres de turisme esportiu són els països escandinaus (suecs i noruces), dels països de l’est i francesos.

Properament, del 15 al 20 d’abril, la vila tornarà a ser la seu principal del MIC (Mediterranean International Cup), un mundialet de futbol per a joves promeses que compta amb la participació d’equips de tot el món com la selecció de Brasil.