Lloret de Mar present a la World Travel Market

Lloret de Mar ha estat present a Londres a la World Travel Market (WTM des del 9 al 11 de Novembre), una de les fires més importants del sector turístic. Aquesta fira, també, marca l’inici del calendari firal de la temporada 2011. Lloret Turisme ha tingut presència amb stand conjuntament amb altres municipis del Patronat de Turisme de la Costa Brava.

Les estadístiques publicades per Turespaña mostren com el mercat britànic continua amb un cert estancament a Espanya; en aquest sentit les xifres del 2010 seran inferiors que les del 2009 que va tancar amb un total de 13.299.355 viatgers. Augmenten significativament les reserves de viatges independent, un 70%, enfront les de paquet turístic, un 30%.

A Lloret de Mar, des del 2007, el mercat anglès s’ha situat entre el cinquè i sisè principal mercat de procedència de Lloret de Mar situant-se entre un 8% i un 10% del total. Al cap del ranking trobem el mercat interior, el francès, l’alemany, el belga i l’italià.

Una bona relació qualitat – preu, on destaquen les platges, l’oferta comercial, les instal.lacions i serveis hotelers són el principal atractiu que ofereix Lloret per un mercat anglès on cada any tenen major presència les famílies. També pren importància el turisme esportiu, principalment a través de competicions i estades esportives.