L’Hotel Balneari Font Vella és el més ben valorat de l’Estat pels clients de Booking en la seva categoria


L’Hotel Balneari Font Vella, ubicat a Sant Hilari Sacalm, és el més ben valorat entre els 33 hotels-balneari de quatre estrelles que es comercialitzen a través de Booking, un dels principals buscadors de reserves a Internet.

Segons un estudi elaborat per l’Observatorio del Termalismo, els clients de Booking valoren l’hotel amb un 8,7 sobre 10, fet que li atorga el lideratge dels hotels-balneari de la seva categoria per segon any consecutiu. A l’hora de puntuar l’hotel, els clients de Booking en destaquen sobretot la tranquil·litat, el tracte del personal i les instal·lacions del complex.

Hotel Balneari Font Vella

Hotel Balneari Font Vella

L’estudi s’ha elaborat a partir de 5.000 valoracions de clients de balnearis de quatre i cinc estrelles d’aquest buscador. Els altres dos balnearis més ben valorats són de cinc estrelles: el Gran Hotel La Toja, d’O Grove (Pontevedra), amb una puntació de 9, i el Gran Hotel Las Caldas Villa Termal, d’Oviedo, amb una valoració de 8,7. L’Hotel Balneari Font Vella es troba a la vila termal de Sant Hilari Sacalm, envoltat del Massís de les Guilleries i el Parc Natural del Montseny, declarat Reserva de la Biosfera.

Inaugurat el 2008

L’hotel consta d’un edifici històric completament rehabilitat i dos edificis de nova construcció. Tot el complex va ser inaugurat el 2008 a partir de la iniciativa de l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm amb la intenció de recuperar la tradició balneària del municipi. L’edifici històric acull la recepció, diferents zones nobles i un total de sis emblemàtiques habitacions que combinen la modernitat de les darreres tendències amb el caire senyorial d´un edifici centenari.

L´hotel incorpora un primer edifici annex de nova planta, amb 24 Junior Suites àmplies i confortables, amb bany complet totalment equipat, vestidor i zona de lectura i Wi-fi. I un segon edifici on es troba el balneari amb la zona de tractaments i massatges, el circuit termal amb piscina climatitzada i el solàrium.