Detenen dues persones in fraganti que estaven robant en un domicili de Lloret de Mar

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el 27 de gener un home i una dona, de 28 i 32 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Blanes i Barcelona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets van ocórrer cap a un quart de sis de la matinada del passat dilluns quan ens van alertar que dues persones estaven forçant un casa situada al carrer Salvador Dalí de la urbanització Condado del Jaruco de Lloret de Mar.

Els agents van observar que la porta exterior estava desencaixada i la principal tenia el pany forçat. També van veure que a dins de l’habitatge hi havia llum.

Un cop dins, van localitzar i detenir in fraganti els dos lladres. En el moment de la detenció se’ls va intervenir diverses eines i documentació a nom d’altres persones.

La investigació continua oberta i no es descarta que els detinguts estiguin relacionats amb més robatoris. Els dos detinguts, que tenen antecedents, han passat avui a disposició de jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.