Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes per cultivar 300 plantes de marihuana a Vidreres

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners (Selva Interior) van detenir el dia 10 de desembre, a Vidreres, dos homes de 31 i 46 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Vidreres, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fets es remunten a la matinada del 10 de desembre quan ens van alertar que s’escoltaven forts cops en una casa de la urbanització de la Goba de Vidreres.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets van trobar la porta de la casa oberta, amb signes de forçament, i dos homes vestits de fosc que sortien d’una habitació.

Els dos homes van manifestar que vivien a la casa i que només s’encarregaven de cuidar una plantació de marihuana que hi havia a l’interior. També els van explicar que la porta l’havien tirat a terra uns homes que segurament volien robar la plantació de marihuana però que, com estava en període de creixement, no l’haurien robat.

Concretament, es van intervenir 300 plantes, d’uns 20 centímetres, llums, aires condicionats i un sistema de regadiu. Per aquest motiu, els mossos van detenir-los com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. La  investigació resta oberta i no es descarten més detencions.

Els dos detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el dia 10 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.