Detenen a Lloret de Mar un turista acusat de violar una noia en un apartament

Els Mossos d’Esquadra han detingut un turista italià de 21 anys per violar una jove d’origen francès en un apartament de l’avinguda Just Marlés de Lloret de Mar. Els fets haurien succeït la matinada del 5 de setembre.

Els agents van rebre l’avís cap a les set del matí a través del telèfon d’emergències 112 que la noia hauria estat víctima d’una agressió sexual amb penetració per part del turista de 21 anys. El mateix dimarts, els agents el van detenir. L’arrestat està pendent de passar a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia en les properes hores.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís cap a les set del matí. La víctima és una noia francesa i l’agressió sexual amb penetració s’hauria produït en un apartament de l’avinguda Just Marlés de Lloret de Mar.Poca estona després, els agents van detenir un turista italià de 21 anys, que passava uns dies a la població, com a suposat autor de la violació.

El jove està arrestat i es troba hores d’ara a la comissaria dels Mossos d’Esquadra pendent de passar a disposició judicial en les properes hores.

Fa menys d’un mes, una turista de 19 anys va denunciar que havia estat víctima d’una violació múltiple per part de tres joves alemanys en un hotel de la mateixa població la nit del 15 al 16 d’agost. Els arrestats van quedar en llibertat provisional després de passar a disposició judicial.