Dos detinguts per delictes contra la salut pública i 12 denúncies administraives a Lloret de Mar

Vehicle del Mossos d'Esquadra, en un céntric carrec de Lloret

Vehicle del Mossos d’Esquadra, en un céntric carrec de Lloret

Agents de Mossos d’Esquadra de Blanes, juntament amb membres de la policia local de Lloret de Mar i del Cos Nacional de Policia van establir, el passat divendres 19 de juliol, un dispositiu de vigilància i control a la zona d’oci nocturn de la població per tal d’actuar contra la venda ambulant i els il·lícits penals.

Les accions policials que es van dur a terme durant la nit s’emmarquen dins el dispositiu Marlés que, com cada any, es porta a terme a les zones més conflictives de Lloret de Mar. Els resultats d’aquest dispositiu ha estat:

8 denúncies per ordenances municipals de venda ambulant.
2 denúncies per tinença i consum de substàncies estupefaents.
51 identificacions.
7 persones traslladades a les dependències del Cos Nacional de Policia per irregularitats diverses relacionades amb estrangeria. D’aquestes persones se’n van citar 4 per irregularitats en la documentació.
2 detinguts, per delictes contra la salut pública.

La coordinació i col·laboració entre els cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes il·legals que es puguin produir en el futur, tant a la zona d’oci nocturn de Lloret de Mar com en d’altres carrers de la població.