La policia local de Lloret deté dues persones per presumpte delicte d’estafa

Foto: Ajuntament de Lloret

Foto: Ajuntament de Lloret

La policia local de Lloret de Mar ha detingut dues persones com a presumptes autores d’una estafa comesa a través d’una pàgina web en què s’oferia un suposat lloc de treball de televenda de material informàtic des de casa.

Els fets que van motivar la detenció van ser denunciats per una veïna del municipi.

Aquesta persona va pagar una quantitat de diners pel lloc de treball, mitjançant ingrés bancari, a través d’una pàgina web a què s’havia d’accedir teòricament amb un nom d’usuari i una contrasenya que els detinguts, una parella, home i dona, presumptament gestionaven.

La denunciant, en comprovar que els presumptes estafadors no li responien les trucades i que les claus d’accés que li havien proporcionat no donaven cap resultat al web, es va posar en contacte amb els serveis de la policia local, que van tramitar la corresponent compareixença que va donar lloc a la posterior detenció.

El servei de policia local va constatar que un dels detinguts era al país en situació irregular, per la qual cosa el Cos Nacional de Policia va incoar procediment administratiu per infracció de la llei d’estrangeria.

Tràfic d’estupefaents

A més, la setmana passada agents no uniformats de la policia local de Lloret de Mar van detenir a l’Avinguda Just Marlés a una persona d’origen i residència britànica per la comissió d’un presumpte delicte contra la salut pública (tràfic d’estupefaents), intervenint prop de 1.300 euros en bitllets de 10, 20 i 50 euros i 5 paperines probablement de cocaïna.