Nou portal web de l’Ajuntament de Santa Susanna

La nova wes és més atractiva

La nova web és més atractiva

L’Ajuntament de Santa Susanna ha renovat recentment el portal web institucional. Cal destacar que les millores introduïdes no han comportat cap despesa econòmica per a l’Ajuntament, ja que la despesa ho ha assumit la Diputació de Barcelona, que també es farà càrrec del manteniment, la qual cosa permetrà estalvier 1.000 euros per any.

Alhora d’iniciar el nou projecte web es va tenir en compte les noves tendències tecnològiques, així com la facilitat de navegació per als usuaris. També el portal web disposa de la tecnología de Google per adaptar el contingut a un gran nombre d’idiomes.

Cal destacar com principals novetats, l’adaptació de la web a dispositius mòbils, iPad, etc. i la configuració amb els canals socials actius que a dia d’avui l’Ajuntament gestiona. També s’ha millorat l’àrea de consultes i sugerències de forma de poder fer més oberta la nova web i comunicació de l’ajuntament amb el ciutadà.

Un punt important a destacar és l’eina de tramitació electrònica amb la finalitat de facilitar i agilitzar al màxim els tràmits als cuidants i usuaris (instàncies, permisos d’obres menors, etc.). Un altre fet a destacar de la nova web és el butlletí mensual/quinzenal el qual cada un dels usuaris poden decidir quina informació desitgen rebre.

D’aquesta manera qualsevol persona pot estar al dia de qualsevol de les temàtiques (anuncis, agenda o anuncis oficials). D’aquesta manera s’inicia i un nou procés de comunicació TIC al municipi fent arribar la informació d’interès general a la major part del municipi.

Finalment, algunes de les novetats que també ofereix el nou portal web és la possibilitat d’inserció de vídeos  de Youtube, informació meteorològica, un àrea de destacat principal a fi de poder fer la màxima difusió d’informacions destacades, àrea de baners destacats i accés directe al contingut publicat a Twitter i Facebook.

Pel que fa a la informació d’establiments, comerços, allotjaments i infraestructures municipals, s’ha integrat Google Maps a fi de facilitar al màxim la obcecació i dades de contacte amb la finalitat d’agilitzar el contacte directe amb els establiments.